Werken bij Redify

Waarom Redify?

Redify is een jong bedrijf in volle ontwikkeling, maar kent toch een stevige basis als onderdeel van een veel grotere groep integratieprofessionals. Dit stelt ons in staat om te investeren in onze mensen en hen optimaal te begeleiden in hun loopbaan. We combineren onze passie voor open source met die voor integratie, twee werelden die perfect op elkaar aansluiten!

Onze visie is gestoeld op 4 pijlers:

Uitdaging

Wij dagen jou graag uit. Via boeiende projecten, via jouw persoonlijk groeiplan of via een van onze sociale activiteiten.

Diversiteit

Bij Redify tel jij als persoon, ongeacht overtuiging, geaardheid of afkomst. We zijn er trots op dat iedereen bij ons een plaats kan vinden.

Opleiding

Op basis van jouw persoonlijk groeiplan worden trainingen, conferenties en workshops gepland. Het groeiplan is ook de basis van onze samenwerking. We komen ook vaak samen om onze kennis en ervaring met elkaar te delen, misschien sta jij binnenkort eens vooraan?

Sociaal contact

Ontmoet je collega's in een ontspannen sfeer tijdens een van onze talrijke sociale activiteiten. Deze gaan van maandelijkse drinks tot activiteiten met het gezin. We hechten veel belang aan het verlagen van de drempel om elkaar te vinden.

Waarom integratie?

Organisaties hebben tal van softwarepakketten draaien en willen dat die met elkaar samenwerken op een gecontroleerde manier. De communicatie tussen die pakketten is een wereld op zich. Niet alleen performantie is van belang, maar bijvoorbeeld ook zaken als beveiliging, monitoring en automatisatie

Met behulp van geijkte patronen zorg jij voor een verzekerde samenwerking tussen datacenters, Cloud platformen, IoT-systemen en mobiele toestellen. Het is net die verscheidenheid aan uitdagingen die de job van integratiespecialist zo boeiend maakt! En doordat je in contact komt met een grote verscheidenheid aan functionele kennis bovenop jouw technische expertise, ben je al snel een onmisbare schakel.

Waarom open-source?

Wat ooit begon als een reactie op dure gesloten software, staat vandaag synoniem voor cutting-edge technologie. Grote bedrijven investeren miljarden in open source waardoor het continu in beweging blijft. Deze investeringen zorgen ook voor een hoge mate van professionaliteit en het ontstaan van zeer succesvolle bedrijven. 

Eén van die bedrijven – Red Hat – heeft een portfolio van gespecialiseerde open source producten die organisaties in staat stellen om hun volledige integratie-architectuur mee uit te bouwen. Wij bieden voor deze producten samen met jou onze expertise aan bij klanten.

Wat wij zoeken

Ervaren rotten

De problematiek van integratie kent weinig geheimen meer voor jou, maar je blijft enthousiast over wat het jou te bieden heeft. Je hebt een achtergrond als backend programmeur, bij voorkeur in Java. Je kent een of meer producten uit het Red Hat integratie portfolio, of hun open source tegenhangers (Fuse /Camel, Active MQ/Artemis/AMQ, 3scale) of je wil daar graag kennis en ervaring in opdoen. Uiteraard spreek je vloeiend “OpenAPI”, “Swagger” en “SOAP”, om er maar enkele te noemen.

Schoolverlaters

Je weet al dat schermpjes bouwen niet jouw ding is, en gelooft net als wij niet in de term “full stack”. Je wil niet louter ervaring opdoen in softwareontwikkeling maar groeien als specialist in integratie, de ruggengraat van menig bedrijf. Als je programmeert doe je dat met plezier in Java, maar dat neemt niet weg dat je open staat voor het installeren en configureren van integratiecomponenten. Je weet graag hoe elke bouwsteen in het geheel past, en daar hoort bij dat je heel wat achtergrondinformatie zal oppikken over hoe de softwarepakketten werken, waarom een communicatieflow belangrijk is en welke businessprocessen deze moet ondersteunen.

Stagairs

Bouw samen met jouw begeleider een volledige integratie op die voldoet aan alle kwaliteitseisen. Je begeleider zal dagelijks beschikbaar zijn met raad en daad om je stageproject tot een goed einde te brengen. Na je stage zal je een goed beeld hebben over wat integratie inhoudt, en alvast genoeg andere IT domeinen aangeraakt hebben om een weloverwogen keuze te maken voor je loopbaan.

Is jouw interesse gewekt?

Neem dan snel contact met ons op!